Д-р Мариета Кътева

Д-р Мариета Кътева е специалист с голям опит в клиничната и естетична дерматология.Освен задълбочения опит в клиничната дерматология и венерология, който придобива благодарение на работата си в Медицински институт на МВР като началник на Кожно отделение и Кожен кабинет от 1995 до 2012 г. и в Кожна клиника на ВМА-София от 1990 до 1995 г., д-р Кътева посещава множество курсове за следдипломна квалификация по Криотерапия, Дерматоскопия, Дерматохирургия и Тумори на кожа, Медицинска козметика, Микология, Иглотерапия, Естетична и козметична дерматология. В областта на естетичната дерматология специализира в работата с филъри, ботокс терапия, мезотерапия, пилинги, плазматерапия, мезоконци и притежава всички необходими сертификати за работа.

Д-р Кътева е член на Българското дерматологично дружество, Европейската академия по дерматология и венерология, International Dermoscopy Society, Български лекарски съюз и редовен участник в ежегодните международни конгреси на EADV, AMWC и IDS.

Д-р Кътева завършва медицина в Медицинскa aкадемия в София през 1983 г. Придобива специалност по „Кожни и венерически болести“ през 1990 г. и магистърска степен по "Здравен мениджмънт" през 2005 г.